Gender reveal party

Kunnen jullie niet wachten om het geslacht van jullie baby met jullie vrienden, vriendinnen en familie te delen? Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie tijdens de zwangerschap eigenlijk weinig of helemaal geen tijd hebben om een mooi moment te creëren waarin jullie het geslacht op een verrassende manier kunnen delen. Partyplanner NAOOMEVENTS kan jullie daarbij helpen door een gender reveal party te organiseren, oftewel een ‘geslachtsonthullingsfeestje’. Het woord zegt het al: de ouders-to-be organiseren een feestje om op een creatieve manier het geslacht van hun liefdesbaby te verhullen! Dit kan bijvoorbeeld door middel van een taart die van binnen de kleur roze of blauw heeft. Taart... dat klinkt natuurlijk goed. Maar wat dachten jullie van een gender reveal donut: een donut gevuld met room, in de kleur roze of blauw. Zodra iedereen een hap neem, wordt het geslacht onthuld! Zo heb ik nog veel meer ideeën en ik sta te trappelen om die ideeën met jullie te delen!

We kunnen er ook voor kiezen om niet alleen de gasten te verrassen, maar het voor jullie ook tot het moment suprême spannend te houden. Vraag het echobureau of de verloskundige in dat geval het geslacht van jullie prinsje of prinsesje dan door kan geven aan mij. Big surprise!

Waarom NAOOMEVENTS als partyplanner inhuren? Lees het hier!

Kosten gender reveal party

Het plannen van een complete gender reveal party is maatwerk. Mochten jullie een prijsindicatie willen, vragen hebben of een kennismakingsgesprek willen inplannen, neem dan contact op met partyplanner NAOOMEVENTS.