AWARDS

NEW TALENT AWARD 2017
Naomi is in 2017 door de beroepsorganisatie voor weddingplanners in Nederland genomineerd voor de New Talent Award 2017. Deze beroepsorganisatie is een autoriteit op het gebied van kennis overdracht in het vak weddingplanner dat continue onderhevig is aan trends en veranderingen. Met deze Award worden weddingplanners aangemoedigd tot innovatie, specialisatie, onderscheidend vermogen en groei van hun onderneming.

 

 

DÉ RABO START AWARD 2018
Tevens wint het weddingplanbureau NAOOMEVENTS wint Dé Rabo Start Award 2018! Rabobank Westland organiseert elk jaar het Rabobank Startersevent en vorig jaar is in samenwerking met Cees-Jan van den Dool van Dool Industries en Eric de Winter van De Winter Logistics deze Award in het leven geroepen om startende ondernemers te stimuleren. Naomi is ontzettend dankbaar en trots op het feit dat deze ondernemers uit gemeente Westland haar hebben verkozen tot winnaar. Het rapport bevatte geen specifieke verbeterpunten en benoemde haar duidelijke focus en toekomstbeeld. De avond werd leuk gepresenteerd door Rob Veenman en Iwan Göbel van Burton Car Company deelde zijn inspirerende verhaal met ons. Hij is verkozen tot '100% de beste ondernemer van Nederland'. Hij heeft Naomi met z'n originele verhaal en creatieve denkwijze enorm geïnspireerd. In zijn ogen zijn passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes!

NAOOMEVENTS heeft naast de Award ook € 1.500 om te besteden aan ontwikkeling van de onderneming en een bedrijfsfilm-op-maat door Kester Visuals gewonnen. Daarnaast ontvang ik ook ondersteuning van Stichting Ondernemersklankbord.

Bedankt Kirsten van HartenEric de Winter en Cees-Jan van den Dool voor het vertrouwen deze mooie prijs!

 

 

ZIWA AWARD 2018
NAOOMEVENTS is winnaar van een ZIWA Award 2018. Het gaat hier om de categorie Beste Weddingplanner Zuid-Holland.