Partyplanner

It's time to celebrate! Ik kan een tal van redenen opnoemen waarom hét moment is aangebroken om een goed feest te organiseren voor je lieve vrienden, vriendinnen en familie. Denk aan de zwangerschap (en geboorte) van jullie prinsje of prinsesje, het mooie huwelijksjubileum dat jullie hebben behaald, je verjaardag en ga zo maar door. NAOOMEVENTS weet wat een feest een succes maakt en legt je volledig in de watten.

Samen bedenken we een feest van niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen. Dit stralende feest sluit geheel aan bij jouw karakter, eigen voorkeuren en wensen. De visie van NAOOMEVENTS luidt als volgt: 'ik houd van verzorgde en stijlvolle feesten waar de liefde gevierd wordt en waar ruimte is voor verrassende en creatieve elementen. Dit alles met natuurlijk een prachtig afgestemde styling. Geniet van een bijzondere dag waar je lekker in de watten gelegd.

Babyshower, gender reveal party en de kraamborrel

Kies voor de babyshower en geniet samen met je vriendinnen en vrouwelijke familie, geheel zorgeloos en in stijl, van dit feest ter ere van jou en jouw kleine prins of prinses in je buik. Je wordt in de watten gelegd en speelt de leukste spelletjes zoals het ‘guess the baby picture’ spel. Weten jullie al het geslacht en kunnen jullie niet wachten om dit te delen? kies dan voor de gender reveal party? Dan laten jullie op een leuke en creatieve manier de gasten weten of jullie een jongetje of een meisje krijgen. Is het kindje geboren en willen jullie het kindje in één keer kennis laten maken met alle kraamvisite? Kies dan voor de kraamborrel! Tijdens een kraamborrel maakt alle kraamvisite in een keer en op een feestelijke manier kennis met jullie prinsje of prinsesje.

Waarom NAOOMEVENTS als partyplanner

  • Je kunt zorgeloos genieten voor en van je allermooiste dag.
  • In de voorbereiding staan een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken centraal. Dit zie je terug in unieke en creatieve elementen op de dag zelf. 
  • Met een frisse blik van buitenaf begeleidt, adviseert en coacht NAOOMEVENTS jullie gedurende het gehele traject. 
  • Laat al je wensen uitkomen en geniet van een dag die nét even anders dan ander is, waarbij resultaat telt.  
  • Met veel energie, enthousiasme en professionaliteit staat NAOOMEVENTS te trappelen om voor jullie aan de slag te gaan en een onvergetelijke dag te creëren! 

Kosten partyplanner

Het plannen van een compleet feest is maatwerk. Mochten jullie een prijsindicatie willen, vragen hebben of een kennismakingsgesprek willen inplannen, neem dan contact op met partyplanner NAOOMEVENTS