Partyplanner

It's time to celebrate! Ik kan tal van redenen opnoemen waarom hét moment is aangebroken om een goed feest te organiseren voor je lieve vrienden, vriendinnen en familie. Denk aan de geboorte van jullie prinsje of prinsesje, het mooie huwelijksjubileum dat jullie hebben behaald of je verjaardag. Heb je daar eigenlijk helemaal geen of weinig tijd voor? Partyplanner NAOOMEVENTS weet wat een feest een succes maakt en legt je volledig in de watten.

Samen bedenken we een feest wat niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen is. Dit stralende feest sluit geheel aan bij jouw karakter, eigen voorkeuren en wensen. Reken maar op een verzorgd en stijlvol feest met verrassende en creatieve elementen. Dit alles met natuurlijk een prachtige styling. Partyplanner NAOOMEVENTS is inzetbaar voor de organisatie van verschillende feesten. Denk aan babyshowers, gender reveal party's, kraamborrels, huwelijksjubilea, themafeesten, verjaardagen, familie uitjes en nog veel meer. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Geniet van een bijzondere dag waar je heerlijk in de watten wordt gelegd!


Fotografie: Unienk Fotografie

Waarom NAOOMEVENTS als partyplanner

  • Je kunt zorgeloos genieten tijdens de voorbereiding en van je allerleukste feest.
  • Een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken staan centraal. Van een probleem maak ik een uitdaging en dit zien jullie terug in unieke en creatieve elementen op de dag zelf. 
  • Met mijn verfrissende en professionele aanpak (van buitenaf) begeleid, adviseer en coach ik jullie. Laat al je wensen uitkomen! 
  • Ik zal jullie feest begeleiden met mijn enthousiasme en positieve uitstraling.
  • Klik hier om meer te lezen over mijn meerwaarde voor jullie. 

Kosten partyplanner

Het plannen van een compleet feest is maatwerk. Mocht je een prijsindicatie willen, vragen hebben of een kennismakingsgesprek willen inplannen, neem dan contact op met partyplanner NAOOMEVENTS.