WEDDINGPLANNER HUREN

Een weddingplanner huren zorgt voor rust en dus ruimte voor creativiteit waarmee jullie het huwelijk kunnen organiseren waarvan jullie altijd al hebben gedroomd. NAOOMEVENTS is het weddingplanbureau dat je moet inschakelen voor een stralende dag!

NAOOMEVENTS is gek op trouwen en houdt van stijlvolle bruiloften met veel details. De verschillende services die NAOOMEVENTS aanbiedt maken het voor veel bruidsparen mogelijk om een gediplomeerde weddingplanner te huren. Het is ontzettend prettig om te weten dat er altijd iemand met bergen ervaring is om op terug te vallen.

IK WIL EEN WEDDINGPLANNER HUREN

 

MAAKT ONEINDIG VEEL KEUZES OVERZICHTELIJK
Het is belangrijk om te weten dat jullie als bruidspaar alle keuzes maken zodra jullie Naomi als weddingplanner huren. Het is jullie dag en dat zal het ook zeker blijven. Het maken van deze keuzes wordt door NAOOMEVENTS alleen een stuk leuker en makkelijker gemaakt. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat je niet het wiel opnieuw wilt uitvinden!

Indien jullie een weddingplanner huren en dus de organisatie uit handen gaan geven dan is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de weddingplanner. NAOOMEVENTS vindt de klik ontzettend belangrijk, omdat de periode die we met elkaar tegemoet gaan een van de belangrijkste periodes uit jullie leven is. Dit moet daarom goed voelen. En daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en jullie inspiratie en dromen door te spreken. 

 

WAAR KRIJGEN JULLIE ONDERWEG MEE TE MAKEN
Jullie ontvangen na het kennismakingsgesprek een voorstel-op-maat. Indien jullie akkoord gaan en een weddingplanner huren dus helemaal bij jullie past dan bewandelen we samen stap voor stap het pad naar jullie stralende dag! Er zijn veel aspecten waar jullie onderweg mee te maken krijgen. Denk aan:

 

 • Het ontwerp van jullie droom huwelijk
 • De uitstraling van de locatie (en jullie eisen ;-))
 • De aankleding van de locatie
 • Budget verdelen
 • Het programma
 • Het uitnodigingentraject
 • Het vervoer voor jullie (en voor de gasten)
 • De logistieke planning (wie, wat, wanneer en hoe)
 • De meest leuke experts in de trouwindustrie
 • Het entertainment
 • De vragen die gesteld moeten worden
 • En de afspraken die gemaakt moeten worden

 

En zo kan Naomi nog wel even doorgaan! Dit en nog veel meer zijn zaken waar Naomi ervaring mee heeft en waar ze jullie mee kunnen helpen. In een handige en overzichtelijke (online) tool houdt Naomi alles voor jullie bij. Denk aan: de afspraken die zijn gemaakt, de planning, een lijst met contactpersonen en de status van elk onderdeel. 

Per onderdeel gaat Naomi op zoek naar de meest leuke experts uit de trouwindustrie die het beste bij jullie passen. Denk aan: een locatie, een cateraar, een trouwambtenaar, een band of DJ en het overige entertainment. Gezamenlijk denken we over een mooi programma dat tot in detail wordt uitgewerkt. Naomi zorgt ervoor dat jullie niets vergeten!

 

CEREMONIEMEESTER
Op de dag zelf is een weddingplanner net zo belangrijk. Het communiceren naar de gasten, locatie en leveranciers worden vaak niet goed uitgevoerd. Goede communicatie is voor een goed verloop van de dag ontzettend belangrijk. Naomi kan ook op de dag alle zorgen wegnemen als ceremoniemeester. De planning klopt (ook logistiek) en jullie hebben geen zorgen over het ontvangst van de gasten en leveranciers. Iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. NAOOMEVENTS zorgt ervoor dat zowel de planning als de bruiloft zelf goed verlopen en dat iedereen op dezelfde lijn zit. Het huwelijk wordt met aandacht en tot in detail geregeld!