WEDDINGPLANNER HUREN

Een weddingplanner huren zorgt voor rust en dus ruimte voor creativiteit waarmee je de bruiloft kunt creëren waarvan je altijd al hebt gedroomd. NAOOMEVENTS is het weddingplanbureau dat je wilt inschakelen voor een stralende bruiloft!

NAOOMEVENTS is gek op trouwen en houdt van stijlvolle bruiloften met veel details. De verschillende services die NAOOMEVENTS aanbiedt, maken het voor veel bruidsparen mogelijk om een professionele weddingplanner te huren. Het is ontzettend fijn om te weten dat er altijd iemand met bergen ervaring is om op terug te vallen.

weddingplanner-huren-zuid-holland

Het is belangrijk om te weten dat jullie als bruidspaar alle keuzes maken zodra jullie mij als weddingplanner huren. Het is jullie bruiloft en dat zal het ook zeker blijven. Het maken van deze keuzes wordt door ons alleen een stuk leuker en makkelijker gemaakt. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat je niet het wiel opnieuw wilt uitvinden!

Gaan jullie een weddingplanner huren en dus de hele organisatie of een deel van de organisatie uit handen geven? Dan is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de weddingplanner. NAOOMEVENTS vindt de klik ontzettend belangrijk, omdat de periode die we met elkaar tegemoet gaan een van de belangrijkste periodes uit jullie leven is. Dit moet goed voelen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en jullie inspiratie en dromen door te spreken. Uiteraard ontvangen jullie vooraf een indicatie van de investering die past bij het creëren van jullie droombruiloft.

STRALENDE BRUILOFT

Jullie ontvangen na het kennismakingsgesprek een voorstel op maat. Gaan jullie akkoord en is een weddingplanner huren helemaal jullie ding? Dan bewandelen we samen stap voor stap het pad naar jullie stralende bruiloft! Er zijn veel aspecten waar jullie onderweg mee te maken krijgen. Denk aan:

 • Het ontwerp van jullie droombruiloft
 • De uitstraling van de locatie en jullie eisen
 • De styling van de locatie
 • Budget verdelen
 • Het perfecte programma
 • Het uitnodigingentraject
 • Het vervoer voor jullie en voor de gasten
 • De logistieke planning (wie, wat, wanneer en hoe)
 • De meest leuke experts in de trouwindustrie
 • Het entertainment
 • De vragen die gesteld moeten worden
 • En de afspraken die gemaakt moeten worden

En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Dit en nog veel meer zijn zaken waar ik ervaring mee heb en waar ik jullie mee kunnen helpen. In een handige en overzichtelijke tool houd ik alles voor jullie bij, denk aan: de afspraken die zijn gemaakt, de planning, een lijst met contactpersonen en de status van elk onderdeel. 

weddingplanner-huren-rotterdam

Per onderdeel gaan we op zoek naar de meest leuke experts uit de trouwindustrie die het beste bij jullie passen. Hier bedoel ik onder andere een locatie, een cateraar, een trouwambtenaar, een band of DJ en het overige entertainment mee. Gezamenlijk denken we over een mooi programma dat tot in detail wordt uitgewerkt. Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten!

CEREMONIEMEESTER

Op de dag zelf is een weddingplanner net zo belangrijk. Het communiceren naar de gasten, locatie en leveranciers worden vaak niet goed uitgevoerd. Goede communicatie is voor een goed verloop van de dag ontzettend belangrijk. Ik kan ook op de dag zelf alle zorgen wegnemen als ceremoniemeester. De planning klopt (ook logistiek) en jullie hebben geen zorgen over het ontvangst van de gasten en leveranciers. Iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. NAOOMEVENTS zorgt ervoor dat zowel de planning als de bruiloft zelf goed verlopen en dat iedereen op dezelfde lijn zit. De bruiloft wordt met aandacht en tot in detail geregeld! 

weddingplanner-huren-den-haag

NAOOMEVENTS werkt met verschillende arrangementen. Jullie kunnen als bruidspaar helemaal zelf bepalen wat jullie uit handen willen geven en dit maakt het plannen van een bruiloft maatwerk. Maar ik begrijp ook dat jullie graag een indicatie van de prijzen ontvangen. Het is voor mij namelijk ook heel belangrijk dat jullie weten waar jullie aan toe zijn als jullie met het weddingplanbureau in zee gaan. Hier kunnen jullie een prijsopgave aanvragen.