CEREMONIEMEESTER PLUS

Het arrangement ceremoniemeester plus is een combinatie van alle arrangementen (weddingplanner/weddingplanning, trouwadviesgesprek en ceremoniemeester) en is voor de bruidsparen die zowel willen genieten als de touwtjes in handen houden.

Het is voor jullie wellicht de eerste keer dat jullie hiermee bezig zijn. Maar weddingplanner Naomi doet niets anders! Het is daarom dus erg prettig om met haar (de expert;-)) samen te werken in de voorbereiding.

  • Jullie geven niet de volledige organisatie uit handen
  • Jullie ontvangen wel tips en adviezen van een gediplomeerde weddingplanner
  • Jullie hoeven niet het wiel opnieuw uit te vinden
  • En jullie kunnen gedurende de hele voorbereiding Naomi als weddingplanner lastig vallen met allerlei vragen

 

Laat Naomi weten waar jullie naar op zoek zijn en Naomi komt met de leukste (en beste!) leveranciers. In tegenstelling tot bij het arrangement weddingplanner A tot Z zijn jullie verantwoordelijk voor het opvragen van brochures, beschikbaarheid, prijsopgaven en het onderhouden van het contact met de leveranciers. Naomi deelt bij dit arrangement alleen haar (leveranciers) tips, tricks en ervaringen waar jullie mee aan de slag moeten!

 

TROUWADVIES
In aanloop naar jullie huwelijk vinden meerdere trouwadviesgesprekken plaats. Een aantal belangrijke onderdelen (logistieke en technische uitdagingen) zal Naomi op zich nemen.

En op de grote dag is Naomi uiteraard aanwezig als ceremoniemeester met een zeer uitgebreid draaiboek waar alle leveranciers en de locatie(s) heel goed mee kunnen werken. Echt alles staat in het draaiboek waardoor er ook makkelijk ad hoc geschakeld kan worden, mocht er onverhoopt (bijvoorbeeld door het weer) iets anders lopen.

 

Het is bij dit arrangement dus zo dat jullie de touwtjes in handen houden maar dat jullie wel samenwerken met iemand met de juiste kennis en ervaring.