Professioneel weddingplanner

Als gediplomeerd weddingplanner, expert en vertrouwenspersoon help ik jullie met de (hele) organisatie en let ik op de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat jullie op dé grote dag zorgeloos en zonder problemen kunnen genieten. Ik kan heel goed begrijpen dat jullie al in de stress schieten bij het zien van al die checklists op het internet, omdat jullie daar eigenlijk helemaal geen of weinig tijd voor hebben naast de duizenden to-do-lijstjes die nog afgewerkt moeten worden. Laat staan al die tips over het organiseren van een bruiloft! Waar moeten jullie nu daadwerkelijk beginnen? Tegenwoordig is een weddingplanner écht geen overbodige luxe.

Hoe jullie situatie ook is, samen werken we naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook écht waanzinnig vanbinnen. De bruiloften die ik organiseer, wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken en ze stijlvol in te richten. Deze taak wordt zeer serieus en professioneel genomen. 

Als gediplomeerd weddingplanner kan ik een bruiloft van A tot Z vormgeven, maar ik kan ook slechts een adviserende rol spelen. Bij het vormgeven van een bruiloft van A tot Z gaat het om de volledige organisatie van de bruiloft. Denk aan het eerste advies en het management met leveranciers tot het controleren van de ceremoniezaal en de coördinatie van jullie aankomst. Bij het vormgeven van een bruiloft van A tot Z zit standaard het professioneel ceremoniemeesterschap inbegrepen om mijn kwaliteit te waarborgen. Als ik slechts een adviserende rol speel, help ik jullie bijvoorbeeld bij het vinden en kiezen van de meest leuke en unieke leveranciers. Daarnaast kan ik jullie ook adviseren over de planning en de andere aspecten die in de voorbereiding aan bod komen.


Fotografie: Unienk Fotografie

Naast de bovenstaande mogelijkheden, is het ook mogelijk om een deel van de volledige organisatie op me te nemen, jullie te adviseren door middel van een wedding consult of om jullie alleen tijdens dé grote dag te begeleiden: professioneel ceremoniemeesterschap.

Waarom NAOOMEVENTS als professioneel weddingplanner?

  • Ik durf met mijn tomeloze creativiteit out of the box te denken en dit zorgt ervoor dat ik voor jullie een uniek en op maat gemaakt concept kan uitwerken. 
  • Een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken staan centraal. Van een probleem maak ik een uitdaging en dit zien jullie terug in unieke en creatieve elementen op de dag zelf. 
  • Met mijn verfrissende en professionele aanpak (van buitenaf) begeleid, adviseer en coach ik jullie. 
  • Tijdens bruiloften streef ik naar het beste (alleen resultaat telt). 
  • Ik zal jullie bruiloft begeleiden met mijn enthousiasme en positieve uitstraling. 
  • Klik hier om meer te lezen over mijn meerwaarde voor jullie. 

Kosten professioneel weddingplanner

NAOOMEVENTS biedt vele verschillende diensten aan die het voor iedereen mogelijk maakt om een professionele weddingplanner in te huren. Indien jullie een weddingplanner inhuren, is het belangrijk dat jullie tussen de onderdelen waarin jullie het budget verdelen een belangrijk deel reserveren voor de weddingplanner. De weddingplanner heeft namelijk de leiding over het organiseren van dé hele dag. Dit zorgt ervoor dat een belangrijk deel van het budget naar deze dienst zal gaan. Het plannen van een (compleet verzorgde) bruiloft is maatwerk. Mochten jullie een kennismakingsgesprek willen plannen of vragen hebben, neem dan contact met mij op. Ik kijk uit naar een gezellige eerste kennismaking!