TROUWADVIES

Zitten jullie midden in de organisatie van jullie stralende bruiloft, maar verliezen jullie door alle details het overzicht en vinden jullie het vergelijken van offertes maar een lastige opgave? Of staan jullie juist aan het begin van de organisatie van jullie bruiloft, maar weten jullie niet waar jullie moeten beginnen en kunnen jullie wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Dan is een trouwadviesgesprek met weddingplanner NAOOMEVENTS de oplossing.   

Het doel van het trouwadviesgesprek is jullie weer op het juiste spoor te zetten en de situaties waar jullie tegenaan lopen op te lossen. Met als resultaat dat jullie straks een creatieve, bijzondere en persoonlijke trouwdag gaan beleven. Tijdens het trouwadviesgesprek kunnen jullie gebruik maken van mijn expertise en mij het hemd van het lijf vragen. We nemen de bruiloft van a tot z door en bespreken de organisatie die al is gedaan en die nog gedaan moet worden. Indien nodig, voegen we verbeteringen toe. Gedurende het trouwadviesgesprek ontvangen jullie leuke ideeën en tips over alle onderdelen van jullie stralende bruiloft (wanneer moeten jullie wat regelen, zijn jullie iets vergeten, bij welke aspecten kunnen jullie het thema doorvoeren, hoe kunnen jullie eventueel geld besparen en ga zo maar door).

WAAROM TROUWADVIES NAOOMEVENTS 

  • Jullie organiseren jullie eigen bruiloft, maar ontvangen toch adviezen, leuke tips en ideeën van een professionele weddingplanner.
  • Een trouwadviesgesprek is niet alleen mogelijk bij aanvang van de bruiloftsplanning, maar ook als die halverwege vastloopt.
  • Na afloop krijgen jullie alle besproken details, adviezen en contactgegevens van leuke adressen toegestuurd, zodat jullie weer verder kunnen met de planning. 
  • Tijdens het trouwadviesgesprek staan een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken centraal.
  • Met veel enthousiasme en creativiteit sta ik te trappelen om al jullie vragen te beantwoorden en jullie te inspireren, zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt!