Design Your Own Wedding

13 januari 2019 vond de eerste editie van Design Your Own Wedding plaats. En na het bijwonen van DYOW konden alle bruidsparen vol vertrouwen én met de juiste kennis aan de slag met het plannen en organiseren van hun droom huwelijk!

Design Your Own Wedding biedt handvatten voor het creëren van jullie droom huwelijk. Hoe vind je nou die betrouwbare en goede leveranciers, ben je echt niets vergeten, hoe verloopt de dag precies, heb je voldoende tijd om van plek A naar B te gaan, hebben jullie echt alles op de locatie geregeld en ga zo maar door. Tijdens DYOW ontvangen de deelnemers niet alleen tips en tricks van mij als weddingplanner, maar ook van andere top trouwleveranciers uit de trouwindustrie.

Er komen verschillende experts uit de trouwindustrie aan het woord tijdens een korte, maar krachtige inspiratiesessie. Het zijn trouwexperts die hun bijdrage hebben mogen leveren bij meer dan genoeg prachtige huwelijken. En met alle plezier delen zij hun opgedane ervaring en ultieme gouden tips met alle deelnemers! Het is naast een informatieve middag met leerstof en inspiratie voor iedereen ook een middag bomvol gezelligheid en voorpret!

Let op: iedereen gaat naar huis met ontzettend veel inspiratie en tips, dus een notitieboek is een vereiste!

HURRAY: wegens groot succes komt er een nieuwe editie aan in 2020. Houd NAOOMEVENTS goed in de gaten voor meer details over de datum, locatie en start ticketverkoop.