OVER WEDDINGPLANNER NAOMI

NAOOMEVENTS STAAT VOOR ECHT TROUWEN: HET VIEREN VAN HET LEVEN EN VAN DE LIEFDE. 

Helaas is de druk die aanstaande bruidsparen voelen om het mooiste huwelijk te organiseren er nog steeds. En met de mogelijkheden van tegenwoordig sta ik hier niet gek van te kijken. Ik wil als gediplomeerd weddingplanner deze druk bij jullie wegnemen. Ik ben Naomi Grootscholten en ik ben eigenaresse van NAOOMEVENTS.

Dat social media een vertekend beeld van de werkelijkheid kunnen geven is al vrij lang duidelijk. Het merendeel van de vrouwen (om en nabij 82 procent) is ervan overtuigd dat social media wel degelijk invloed hebben op de definitie van schoonheid (in de meest ruime zin van het woord). Is alles perfect aan een bruiloft of moet alles perfect zijn? Ik denk van niet! Het is geen optreden. Als je aan het einde van de dag getrouwd bent met de liefde van je leven dan is alles perfect gegaan.

Ik wil bruidsparen het gevoel geven dat zij er te allen tijden bij horen ook als hun bruiloft niet voldoet aan de laatste trends in trouwland! Of het nu gaat om een bruiloft los van alle tradities of juist vól van tradities. Ik sta namelijk voor écht trouwen en dat betekent voor mij het vieren van de liefde en het leven. En dat doel verlies ik nooit uit ogen.

In 2017 ben ik vól overtuiging het weddingplanbureau NAOOMEVENTS gestart. Ik heb een heel frisse blik op de trouwmarkt en stroom over van energie. Ik heb de Vakopleiding Weddingplanner gevolgd en volg gedurende het jaar verschillende Masterclasses om mijn kennis te verbreden. Het plannen van een romantisch en stijlvol huwelijk waar de liefde gevierd wordt en waar ruimte is voor verrassende elementen maakt mij gelukkig. Het uitwerken van een uniek concept en het onderhandelen met de leukste leveranciers... het werkt verslavend! En ondertussen puilt mijn kast uit van de trouwboeken en trouwmagazines.

Houden jullie ook zo van lekker eten en lang tafelen met vrienden en familie en een heerlijk glas wijn? Ik ben er gek op! En ik ben ook gek op buiten wandelen midden in de natuur en sporten in een teamsport waarbij je elkaar coacht en helpt om het beste resultaat te behalen en dit zie je ook zeker terug in mijn werkwijze.

MEERWAARDE

Op de bruiloften waarbij ik help met de planning en organisatie wil ik een fijne en warme sfeer creëren waar het bruidspaar en de gasten zorgeloos kunnen genieten. Deze bruiloften wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken, ze stijlvol in te richten en ze bovenal te begeleiden met mijn positieve uitstraling. Hierbij vormen heldere communicatie, openheid en creatief denken de basis. 

 • Ik sta voor een frisse en professionele aanpak
 • Ik heb 100% focus (dus niet in deeltijd) en deze hoeveelheid tijd zorgt voor tomeloze creativiteit waarmee ik een uniek concept kan uitwerken
 • Ik stroom over van enthousiasme en energie
 • Ik denk in oplossingen
 • Ik handel vanuit jullie wensen en behoeften 
 • Ik heb een netwerk opgebouwd bestaande uit de meest leuke en fantastische leveranciers van catering tot entertainment en van trouwambtenaar tot fotograaf (we kijken samen naar wat bij jullie past) 
 • Ik heb kennis van de laatste trends in trouwland
 • Ik ben lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland
 • Ik ben door de BWPN genomineerd voor de New Talent Award 2017
 • Ik ben winnaar van Dé Rabo Start Award 2018
 • Ik ben winnaar van een ZIWA Award 2018 Beste Weddingplanner Zuid-Holland

Het is tegenwoordig met het drukke leven van huidige koppels echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te schakelen. Een weddingplanner die jullie ondersteunt in de voorbereiding en tijdens het huwelijk. NAOOMEVENTS biedt vele verschillende diensten aan die het voor veel bruidsparen mogelijk maken om een professionele weddingplanner in te schakelen. Ik ben benieuwd naar al jullie plannen en kijk uit naar een gezellige eerste kennismaking. Jullie kunnen via de contactpagina contact met mij opnemen of meer informatie aanvragen.