Reportage

Beeld zegt meer dan duizend woorden! Hoe helder de herinnering ook is net na de bruiloft, het evenement of het feest: deze zal na verloop van tijd wegebben én hoe fijn is het dan dat je de foto’s en de film nog hebt! Er zijn in Nederland enorm veel foto- en videografen. Ik kan me dus heel goed voorstellen dat jullie door de bomen het bos niet meer zien en het tarief varieert bovendien ook van een paar honderd euro voor een fotograaf via Marktplaats tot duizenden euro’s voor een professionele fotograaf. 

Als fotografe weet ik wat er komt kijken bij een verhaal dat vastgelegd moet worden op beeld. Hierdoor kan ik jullie adviseren over vele onderwerpen (welke opties en mogelijkheden er bestaan qua fotografie, wat de belangrijke kenmerken zijn voor een geschikte locatie, welke mogelijkheden er bestaan qua stijlen in fotografie en hoeveel tijd jullie gemiddeld dienen in te plannen voor de fotoshoot). Mijn doel is om de fotograaf zo geruisloos mogelijk een prachtige reportage te laten maken, zonder dat jullie er hinder van ondervinden. Dan kunnen jullie dus zorgeloos genieten van jullie allermooiste bruiloft, evenement of feest!

Wat kan NAOOMEVENTS voor jullie betekenen? 

Naast mijn passie: het organiseren van bruiloften, evenementen en feesten waar de liefde gevierd wordt, vind ik fotografie ook fantastisch. Naast het assisteren van de fotograaf op de grote dag, kun je bij mij ook terecht voor verschillende fotoshoots. Op mijn Facebookpagina kun je onder het kopje 'albums' verschillende albums met voorbeelden vinden. Blader rond op mijn Facebookpagina en leer NAOOMEVENTS nog beter kennen, want beeld zegt immers meer dan duizend woorden! Neem contact met mij op voor vragen of een prijsindicatie.