WAT KOST EEN WEDDINGPLANNER

NAOOMEVENTS maakt voor elk bruidspaar een uniek arrangement. Het plannen van een huwelijk is namelijk maatwerk. Elk bruidspaar wil iets anders en daarom kunnen de prijzen van ons als weddingplanner erg uiteenlopend zijn. Een arrangement kan € 1.500 kosten, maar ook € 6.500 en alles wat daar tussen zit. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarom ontzettend belangrijk.

Wij willen een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Hieronder geven wij jullie een idee over de kosten en de daarbij behorende stappen per arrangement. Het is mogelijk om te mixen en matchen. Dit houdt in dat jullie bepaalde onderdelen uit een arrangementen kunnen toevoegen aan een ander arrangement. Lees elk stappenplan hieronder rustig door en neem voor vragen contact met ons op.

Het kan voorkomen dat jullie budget geen van de onderstaande arrangementen toelaat. Neem dan alsnog contact op met NAOOMEVENTS, zodat we samen kunnen kijken naar alternatieve mogelijkheden. Er zijn namelijk ontelbaar veel mogelijkheden en NAOOMEVENTS helpt graag ieder bruidspaar!

Een weddingplanner kunnen jullie om meerdere redenen inschakelen. Het is niet zo dat een weddingplanner alleen ingeschakeld moet worden bij gebrek aan tijd, maar juist ook bij gebrek aan kennis en ervaring. Een weddingplanner is kostenbesparend door haar kennis en ervaring. NAOOMEVENTS weet wat goede prijzen zijn en hoe een contract van een leverancier opgesteld moet zijn. NAOOMEVENTS zorgt er bijvoorbeeld voor dat een bruidspaar niet te veel geld betaalt voor iets wat die waarde niet vertegenwoordigd.  

 

CEREMONIEMEESTER

V.A. € 1.500 INCL. BTW

STAP 1
Eerst starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we ook al jullie wensen en ideeën bespreken. Is er al het een en ander geregeld, dan zullen we dit ook meteen bespreken. Tijdens onze kennismaking, zorgen wij ervoor dat jullie exact weten hoe wij te werk gaan en welke waarde wij leveren.   

STAP 2
NAOOMEVENTS gaat vervolgens aan de slag met een voorstel-op-maat op basis van jullie wensen die tijdens het kennismakingsgesprek zijn besproken. Het grote avontuur gaat beginnen, wanneer het voorstel geaccordeerd is.   

STAP 3
NAOOMEVENTS voert de laatste check uit op de trouwkaart en controleert alle contracten en afspraken die jullie met leveranciers hebben gemaakt. Er wordt op basis daarvan een perfect en gedetailleerd draaiboek gemaakt. Echt alles staat in het draaiboek waardoor er ook makkelijk ad hoc geschakeld kan worden, mocht er onverhoopt (bijvoorbeeld door het weer) iets anders lopen. Tevens kunnen zowel de gasten als de leveranciers bij ons terecht met al hun vragen.

STAP 4
Het draaiboek wordt tijdens het detailgesprek op jullie trouwlocatie uitbundig besproken met jullie en met de locatie. En op basis van dat gesprek worden de laatste aanpassingen doorgevoerd en worden de leveranciers goed ingelicht.

STAP 5
En dan is het tijd voor de grote dag. In overleg met jullie bespreken we van wanneer tot wanneer NAOOMEVENTS aanwezig is. Meestal is dit minimaal 1,5 uur voordat de gasten arriveren tot halverwege het avondprogramma. Echter mochten jullie een spetterend eind hebben, dan kan het ook heel prettig zijn als wij jullie tot het eind helemaal ondersteunen. Hierdoor is het de gehele dag echt zorgeloos genieten.

 

PREMIUM CEREMONIEMEESTER

V.A. € 2.250 INCL. BTW

Het premium ceremoniemeester arrangement bestaat uit alles wat hierboven wordt genoemd en daarnaast uit de onderstaande aanvullende voordelen:

 • Het gebruik maken van onze kennis en expertise.
 • Het toegang krijgen tot ons volledige (leveranciers)netwerk, bestaande uit vakmensen en topleveranciers.
 • Een trouwadviesgesprek (minimaal). Tijdens het huwelijk moeten er keuzes namens het bruidspaar gemaakt worden. Een trouwadviesgesprek zorgt ervoor dat deze keuzes goed gemaakt worden en wij de wensen en eisen van het bruidspaar 100% helder hebben. Tevens delen wij dit gesprek de leukste ideeën waar een bruidspaar niet direct aan denkt.  
 • Extra (online) advies via de e-mail en telefonisch advies.
 • Elke gast wordt ingelicht middels een ceremoniemeester brief.
 • Een groepsgesprek via WhatsApp, waardoor jullie ons snel kunnen bereiken en wij snel kunnen schakelen.
 • En een handig (online) verzamelplatform waar we gedurende de voorbereiding mee gaan werken. 

Het plannen van een huwelijk kan nogal overweldigend zijn. Het is bij dit arrangement mogelijk om op ons terug te vallen met al jullie vragen. NAOOMEVENTS is jullie sparringpartner gedurende de hele voorbereiding.  

 

DEELTIJD WEDDINGPLANNER

V.A. € 3.375 INCL. BTW

STAP 1
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de huidige situatie en al jullie wensen en ideeën. Er worden diverse vragen besproken. Hebben jullie bijvoorbeeld al een locatie geboekt of op het oog? En zijn er al bepaalde leveranciers met geweldige diensten of producten waar jullie zeker gebruik van willen maken? Tijdens onze kennismaking, zorgen wij ervoor dat jullie exact weten hoe wij te werk gaan en welke waarde wij leveren.   

STAP 2
NAOOMEVENTS gaat vervolgens aan de slag met een voorstel-op-maat op basis van jullie wensen die tijdens het kennismakingsgesprek zijn besproken. Het grote avontuur en onze persoonlijke samenwerking gaat beginnen, wanneer het voorstel geaccordeerd is. NAOOMEVENTS werkt met een online planning-tool, waarin alle actiepunten voor zowel het bruidspaar als voor ons worden uitgewerkt. Het systeem dient als een uitgebreid plan van aanpak, waarin alle grote lijnen uitgewerkt staan die aangepakt moeten worden. Hierdoor weet iedereen precies wat de (vervolg)stappen zijn en wie waar verantwoordelijk voor is. NAOOMEVENTS controleert ook de begroting die jullie hebben gemaakt en stuurt bij waar nodig.

STAP 3
Het bruidspaar kiest samen met ons de belangrijkste onderdelen uit (maximaal drie onderdelen) waarbij NAOOMEVENTS verantwoordelijk is voor het opvragen van brochures, beschikbaarheid, prijsopgaven en het onderhouden van het contact met de leveranciers. Hiermee neemt NAOOMEVENTS dus veel werk en zorgen uit handen. Het probleem dat jullie door de bomen het bos niet meer zien, wordt hiermee opgelost. Het is mogelijk om ons gedurende de hele voorbereiding te bereiken voor advies en vragen. Er worden meerdere voortgangsgesprekken ingepland, waarin we gaan kijken naar waar we staan en naar wat er nog gedaan moet worden. Hierin worden dus de vervolgstappen besproken.

STAP 4
Het draaiboek wordt tijdens het detailgesprek op jullie trouwlocatie uitbundig besproken met jullie en met de locatie. En ook bij dit arrangement bespreken we met jullie van wanneer tot wanneer NAOOMEVENTS aanwezig is. Meestal is dit minimaal 1,5 uur voordat de gasten arriveren tot halverwege het avondprogramma. Echter mochten jullie een spetterend eind hebben, dan kan het ook heel prettig zijn als wij jullie tot het eind helemaal ondersteunen. Hierdoor is het de gehele dag echt zorgeloos genieten.

 

WEDDINGPLANNER VAN A TOT Z

V.A. € 4.500 INCL. BTW

NAOOMEVENTS neemt jullie alle zorgen uit handen. Hierdoor hoeven jullie alleen maar zorgeloos en zonder problemen te genieten. Het weddingplanner van A tot Z arrangement zorgt voor een ontspannen en super leuke voorbereiding. Het is belangrijk om te weten dat jullie als bruidspaar alle keuzes maken en volledig betrokken blijven bij de organisatie en planning. Het is immers jullie dag. Het maken van alle keuzes wordt alleen een stuk leuker en makkelijker gemaakt.

 

JULLIE BLIJVEN NAUW BETROKKEN BIJ DE VOORBEREIDING

 

Een groot voordeel van het inhuren van een weddingplanner van A tot Z is dat alles naadloos op elkaar is ingesteld. NAOOMEVENTS weet exact wat is er kortgesloten en het bruidspaar komt daardoor naderhand niet voor vervelende verrassingen te staan.

Het weddingplanner van A tot Z arrangement bestaat uit alles wat hierboven wordt genoemd en daarnaast uit de onderstaande aanvullende voordelen:

 • NAOOMEVENTS gaat aan de slag met het selecteren van leveranciers voor alle gewenste onderdelen.
 • ONBEKERKT advies- en voortgangsgesprekken.
 • ONBEPERKT extra (online) advies via de e-mail en telefonisch advies.
 • Het beheer van de gastenlijst.
 • NAOOMEVENTS is aanwezig bij gesprekken met leveranciers.
 • Er wordt een complete en overzichtelijke begroting aan de hand van jullie aangegeven budget gemaakt. En deze begroting zullen wij tijdens het proces nauwlettend in de gaten houden en bijstellen waar nodig.
 • Het online planning systeem wordt met grote regelmaat gecontroleerd en aangepast.

 

TROUWADVIESGESPREK

Een los trouwadviesgesprek kost €250, maar het is ook mogelijk om te werken met een strippenkaart. Hoe meer trouwadviesgesprekken je neemt, des te meer korting jullie krijgen!

1 trouwadviesgesprek kost €250
2 trouwadviesgesprekken kosten in totaal €450 (50 euro korting!)
3 trouwadviesgesprekken kosten in totaal €550 (200 euro korting!)

Het is uiteraard mogelijk om hier later het ceremoniemeesterschap bij te boeken. NAOOMEVENTS deelt tijdens de trouwadviesgesprekken haar schat aan ervaring en allerlei leuke tips, ideeën en leveranciers!

Het is ook mogelijk om NAOOMEVENTS in te schakelen voor één onderdeel. Hebben jullie bijvoorbeeld moeite met het vinden van de perfecte locatie? Laat ons dan helpen bij alleen dat onderdeel! Om jullie een idee te geven van wat de kosten ongeveer zullen zijn, vul het contactformulier in met jullie wensen en wij geven jullie een vrijblijvende eerste indicatie. 

 

VUL BIJ VRAGEN OVER DE ARRANGEMENTEN HET CONTACTFORMULIER IN!

Wij willen graag meer informatie