DEELPLANNING

Jullie zijn begonnen aan de planning van jullie allermooiste dag (of moeten nog beginnen), maar jullie lopen vast bij een of meerdere onderdelen van de planning en er lijkt geen einde aan te komen. Bij deze onderdelen willen jullie graag meer dan alleen advies ontvangen, maar jullie willen wel de andere onderdelen graag zelf plannen. Weddingplanner NAOOMEVENTS kan jullie bij elk gewenst onderdeel helpen. Deelplanning gaat verder dan alleen het wedding consult

Jullie leven zo toe naar de grote dag waar jullie de liefde gaan vieren, dus alles moet perfect zijn en kloppen! De keuze van de sfeer die jullie bruiloft moet gaan uitstralen en de zoektocht naar jullie perfecte locatie(s) zijn het beginpunt van de organisatie. Dit is een hele opgave en misschien wel één van de moeilijkste beslissingen in de hele organisatie van jullie bruiloft. Naast de zoektocht zijn er ook vele andere onderdelen die veel tijd en energie van jullie vragen (lastige vraagstukken, het vergelijken van offertes, het vinden van een bijpassende cateraar of juist het vinden van bijpassende bloemen en styling). Ik ga aan de slag met alleen het onderdeel waarbij jullie vastlopen en begeleid jullie daarbij van a tot z. 

WAAROM NAOOMEVENTS

  • Je kunt samen met je partner zorgeloos genieten van de voorbereiding en van jullie allermooiste dag.
  • Een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken staan centraal. Van een probleem maak ik een uitdaging en dit zien jullie terug in unieke en creatieve elementen op de dag zelf. 
  • Met mijn verfrissende en professionele aanpak (van buitenaf) begeleid, adviseer en coach ik jullie. 
  • Tijdens bruiloften streef ik naar het beste (alleen resultaat telt). 
  • Klik hier om meer te lezen over mijn meerwaarde voor jullie.