Huwelijksaanzoek

Pop the question! Je wilt je huwelijksaanzoek op een leuke en creatieve manier invullen, maar je wilt vooral het antwoord JA horen! Na het lezen van al die tips over originele huwelijksaanzoeken, weet je niet meer hoe je een huwelijksaanzoek kunt organiseren dat volledig aansluit bij jullie karakters, los van andermans verwachtingen en voorkeuren. NAOOMEVENTS gaat samen met jou op zoek naar het ideale huwelijksaanzoek die aan alle wensen voldoet. 

Een huwelijksaanzoek is het begin van een nieuw en fantastisch hoofdstuk! In een actieve brainstormsessie breng ik het karakter van beide partners in kaart en gaan we sparren over een huwelijksaanzoek dat écht past bij jullie. De uitkomst van deze brainstormsessie verwerk ik in een op maat gemaakt en persoonlijk ideeënvoorstel. Na een GO gaan we aan de slag met de planning en organisatie van het gekozen idee. Wist je dat december dé maand is waarin de meeste huwelijksaanzoeken plaatsvinden? Deze maand wordt gezien als een van de meest romantische tijden van het jaar, dus ideaal voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek! 

Waarom een huwelijksaanzoek plannen met NAOOMEVENTS?

  • Het huwelijksaanzoek wordt volledig op maat gemaakt op basis van jullie karakters en relatie.
  • Het huwelijksaanzoek zal aan niets ontbreken en wordt tot in de puntjes geregeld. 
  • Reken maar op een persoonlijk, intiem, warm en liefdevol huwelijksaanzoek, waarbij alle wensen uitkomen.  
  • In de voorbereiding staan een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken centraal. Van een probleem maak ik een uitdaging en dit zie je terug in unieke en creatieve elementen in het huwelijksaanzoek.  

Kosten huwelijksaanzoek

Mocht je meer informatie willen over de kosten, vragen hebben of een gezellige eerste kennismaking willen plannen, neem dan contact op met NAOOMEVENTS