Weddingplanner

Bij het organiseren van een hele bruiloft komen heel wat uren om de hoek kijken. Denk aan al het zoekwerk, het uitspitten van trouwmagazines, eindeloze uren op Pinterest en trouwblogs, telefoneren, locaties bezoeken, diverse afspraken, fittings, selecteren en keuzes maken. En dan hebben we het nog niet eens over de dag zelf gehad. Het is tegenwoordig echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te huren. 

NAOOMEVENTS is een gediplomeerd en full service wedding planning bureau. Ik assisteer bij de totale organisatie van jullie huwelijk. Door mijn kennis van de markt kan ik jullie naar aanleiding van jullie inspiratie en dromen veel tips en adviezen geven. Uiteraard nemen jullie zelf alle beslissingen. Ik help jullie met de hele organisatie en let op de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken. Hoe jullie situatie ook is, samen werken we naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen. De bruiloften die ik organiseer, wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken en ze stijlvol in te richten. Deze taak wordt zeer serieus en professioneel genomen. Lees hier meer over mijn werkwijze. 

NAOOMEVENTS als weddingplanner

  • Met mijn tomeloze creativiteit durf ik out of the box te denken en dit zorgt ervoor dat ik voor jullie een uniek concept kan uitwerken. 
  • Oplossingsgericht denken staat centraal. 
  • Ik heb een frisse blik en professionele aanpak. 
  • Tijdens jullie bruiloft streef ik naar het beste (alleen resultaat telt). 
  • Ik zal jullie bruiloft begeleiden met mijn enthousiasme en positieve uitstraling. 
  • Klik hier om meer te lezen over mijn meerwaarde voor jullie.