WEDDINGPLANNER

Ik ben als weddingplanner jullie persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een stralende bruiloft waar nog lang over nagepraat zal worden. Ik beschik over een uitgebreid netwerk van gedreven vakmensen en topleveranciers die weten hoe ze van jullie huwelijk een feest moeten maken dat gasten bijblijft. En samen kijken we naar wat bij jullie past: van catering tot entertainment en van trouwambtenaar tot fotograaf en visagist. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten!

Dromen jullie ook van een intieme bruiloft vól van liefde op een prachtige locatie of bijzondere locatie met veel mooie details? De kans is groot dat we een match zijn! 

NAOOMEVENTS is een weddingplanbureau dat met veel liefde jullie helpt bij het realiseren van jullie droombruiloft. Het gezicht achter het weddingplanbureau is gediplomeerd weddingplanner Naomi Grootscholten. Naomi is als weddingplanner lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen. Hierdoor kan zij die frisse blik van buitenaf garanderen. Naomi helpt aanstaande bruidsparen bij de planning en organisatie van stijlvolle bruiloften die prikkelen en een totaalpakket bieden. 

BWPN New Talent Award 2017

Jullie kunnen als bruidspaar helemaal zelf bepalen welke werkzaamheden jullie uit handen geven. Of het nu gaat om de complete planning of alleen de saaie zaken. Het organiseren van een bruiloft is een behoorlijk karwei waar veel bruidsparen zich op verkijken. Een bruiloft is in feite een groot evenement en bij het organiseren van zo'n evenement komen heel wat uren om de hoek kijken. En laten we eerlijk zijn: de meeste bruidsparen in spé zijn nog geen experts in de evenementenbranche. Denk aan al het zoekwerk, het uitspitten van trouwmagazines, eindeloze uren op Pinterest en trouwblogs, telefoneren, locaties bezoeken, diverse afspraken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is tegenwoordig echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te huren. Door mijn kennis zorg ik er als weddingplanner voor dat jullie niets vergeten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd! 

TAKEN WEDDINGPLANNER

Ik zorg ervoor dat jullie een prachtige bruiloft beleven die volledig naar wens is. Uiteraard nemen jullie zelf alle beslissingen! Hieronder zien jullie enkele taken die hierbij kunnen komen kijken: 

 • Brainstormen over de invulling van de bruiloft
 • Persoonlijk contact gedurende de hele voorbereiding
 • Het leveren van ideeën en inspiratie (kennis van de markt)
 • Advies van een professionele weddingplanner
 • De organisatie en planning van de bruiloft
 • Het vinden van de leukste leveranciers en producten voor jullie bruiloft
 • Het zoeken (en vastleggen) naar schitterende trouwlocaties en accommodaties
 • Onderhandelen met leveranciers en het maken van prijsafspraken
 • Budgetmanagement
 • Assistentie met papierwerk en contracten controleren
 • Gedetailleerd draaiboek maken (dagplanning)
 • Uitvoering van de bruiloft

Let wel: je kunt namelijk zelf bepalen wat je uit handen geeft. 

WAAROM NAOMI ALS WEDDINGPLANNER

Ik neem als weddingplanner veel werk uit handen. Hierdoor blijft er voor jullie meer tijd over om te genieten van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken. Een huwelijk organiseer je niet elke dag en dat maakt het voor een bruidspaar lastig om echt overal aan te denken. Door mijn kennis van de markt weet ik precies waar jullie aan moeten denken en wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast heb ik als weddingplanner (in tegenstelling tot de meeste bruidsparen) volledige focus op de planning en organisatie. Bruidsparen hebben vaak nog vele andere dingen aan hun hoofd zoals werk en de kinderen of duizenden to-do-lijsten. NAOOMEVENTS kent de mooiste locaties en beste leveranciers die inspirerende producten en diensten aanbieden. En de leveranciers die ik voordraag geven jullie meer garantie op een goed verloop van de samenwerking. Nieuwsgierig naar meer voordelen van een weddingplanner? Check deze 7 voordelen van een weddingplanner! 

Hoe jullie situatie ook is, samen werken we naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Weddingplanner Zuid-Holland

BRUILOFT VERZEKERING

In Nederland verzekeren we ons voor van alles en nog wat, maar de bruiloft verzekering is nog een redelijk onbekend fenomeen. Bruidsparen nemen vaak de gok dat het allemaal wel goed zal gaan. Maar als weddingplanbureau adviseer ik jullie absoluut om een bruiloft verzekering af te sluiten. Met een bruiloft verzekering begint de bruiloft zonder zorgen en voorkomen jullie dat jullie bruiloft in duigen valt door onvoorziene omstandigheden. Lees hier meer over de huwelijksdagverzekering

Zijn jullie niet op zoek naar een weddingplanner die alle zorgen uit handen neemt, maar kunnen jullie wel wat extra hulp gebruiken? Ook dat is mogelijk! Jullie kunnen zelf bepalen welke taken je aan mij als weddingplanner overlaat. Ik kan ook bijvoorbeeld ook de taken van de ceremoniemeester overnemen. 

Weddingplanner Zuid-Holland

NAOOMEVENTS werkt met verschillende arrangementen. Jullie kunnen als bruidspaar helemaal zelf bepalen wat jullie uit handen willen geven en dit maakt het plannen van een bruiloft maatwerk. Maar ik begrijp ook dat jullie graag een indicatie van de prijzen ontvangen. Het is voor mij namelijk ook heel belangrijk dat jullie weten waar jullie aan toe zijn als jullie met het weddingplanbureau in zee gaan. Hier kunnen jullie een prijsopgave aanvragen.