Overzicht

BARN WEDDING

BARN WEDDING

TROUWEN OP EEN BOERDERIJ 

Een Barn Wedding zorgt voor het ultieme gevoel van vrijheid en is bovendien enorm stoer en romantisch tegelijkertijd. Trouwen op een boerderij is hot en happening in de wedding scene. Arriveren jullie met een tractor? Niets is te gek.

IK WIL TROUWEN IN DEZE BARN

Het mag bij een Barn Wedding allemaal wat losser. Je ziet vaak wat minder strak gedekte tafels, stoere foodtrucks, juist wat meer veldboeketten en verschillende picknicksets voor de gasten. Het buitenleven staat centraal, maar mocht de zon zich even niet laten zien, dan kun je in de gave schuren prima binnen vertoeven.

Een Barn Wedding is vaak gebaseerd op veel houtelementen en andere ruwe materialen, waardoor er echt een knusse, warme en vrije omgeving ontstaat. De invulling kan je helemaal naar wens aanpassen zoals schapenwol op de stoelen, strobalen, diverse tapijten, knisperend vuur op de achtergrond en vintage meubels.

Er is vaak weinig aanwezig op de locatie wat betekent dat jullie helemaal los kunnen gaan met de decoratie, bijvoorbeeld lampionnen met jullie initialen en een welkomstbord met een leuke quote die bij jullie past. Maar ook met de catering kunnen jullie vaak alle kanten op! Gaan jullie voor een stoere barbecue, foodtrucks of juist very Italian aan lange tafels?  

Naast de enorme en vaak prachtige ruimte in de schuur, kun je natuurlijk bij lekker weer de deuren van de Barn openslaan voor wat frisse lucht of een mooi uitzicht over de uitgestrekte weiden van het platteland. Uiteraard kun je hier ook een tent neerzetten. Et voilà, een overdekte buitenlocatie! Een thema wak vaak gebruikt wordt bij trouwen op een boerderij is Country Chique en wij zijn er helemaal weg van!

Trouwen op een boerderij klinkt voor ons als, trouwen in een enorme schuur of middenin een groen weiland, een cozy zithoek met warm haardvuur, houten balken en lange tafels vol familie middenin het weiland onder een stretchtent!

TROUWEN OP EEN BOERDERIJ? KLIK HIER!

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award