WEDDINGPLANNER

Naomi als gediplomeerd weddingplanner begeleidt jullie naar een stralende dag vanbuiten en vanbinnen, naar een dag waar nog lang over nagepraat zal worden! Naomi maakt oneindig veel keuzes overzichtelijk en zorgt voor een frisse wind van kennis en ideeën.  

NAOMI ALS WEDDINGPLANNER:

 1. Staat voor echt trouwen: het vieren van het leven en van de liefde
 2. Zorgt voor een frisse wind van kennis en ideeën
 3. Maakt oneindig veel keuzes overzichtelijk
 4. Beschikt over een uitgebreid netwerk van gedreven vakmensen
 5. Is gediplomeerd, energiek en enthousiast
 6. En zorgt samen met jullie voor een stralende dag vanbuiten en vanbinnen

ARRANGEMENTEN
Het organiseren van een huwelijk is een behoorlijk karwei waar veel bruidsparen zich op verkijken. Een bruiloft is eigenlijk een (groot) evenement en bij het organiseren van zo'n evenement komen heel wat uren om de hoek kijken. En laten we eerlijk zijn, de meeste bruidsparen in spé zijn nog geen experts in de evenementenbranche. Door mijn kennis van de markt weet ik precies waar jullie aan moeten denken en wat er allemaal bij komt kijken. Het is tegenwoordig echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te huren. 

Naomi werkt met verschillende arrangementen wat betekent dat jullie als bruidspaar kunnen bepalen welke werkzaamheden jullie uit handen geven.

WEDDINGPLANNER A TOT Z 
Naomi neemt als weddingplanner veel werk uit handen. Hierdoor is er voor jullie meer tijd om te genieten van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken. Een huwelijk organiseer je niet elke dag en dat maakt het voor een bruidspaar lastig om echt overal aan te denken. En door Naomi haar kennis van de markt weet ze precies waar jullie aan moeten denken en wat er allemaal bij komt kijken.

 • Tot aan het huwelijk en op de grote dag zal Naomi voor zowel jullie en de gasten als de leveranciers en de locatie het aanspreekpunt zijn.
 • In de voorbereiding gaat zij samen met jullie op zoek naar de stijl die helemaal bij jullie past en zal zij voor elk gewenst onderdeel (denk aan: van de mooiste de locatie tot de beste stylist en bloemist) leveranciers selecteren die helemaal aansluiten bij jullie wensen. Naomi vraagt als weddingplanner naar hun beschikbaarheid en prijsopgaven.
 • Hiermee neemt Naomi dus veel werk uit handen. Denk aan: al het zoekwerk, telefoneren en mailen, afspraken maken, diverse afspraken nalopen en zo kan zij nog wel even doorgaan.

Het is belangrijk om te weten dat jullie als bruidspaar alle keuzes maken en volledig betrokken blijven bij de organisatie van jullie mooiste dag. Het is immers jullie dag! Het maken van de keuzes wordt alleen een stuk leuker en makkelijker gemaakt.

EEN GROOT VOORDEEL VAN HET INSCHAKELEN VAN EEN WEDDINGPLANNER VAN A TOT Z IS DAT ALLES NAADLOOS OP ELKAAR IS AFGESTEMD EN DAT ER EEN PERFECT DRAAIBOEK KLAARLIGT WAARDOOR ALLES OP DE DAG HEEL ONTSPANNEN VERLOOPT.  

IK WIL EEN WEDDINGPLANNER VAN A TOT Z

TAKEN WEDDINGPLANNER
Naomi zorgt ervoor dat jullie een prachtige dag beleven die volledig naar wens is. Uiteraard nemen jullie zelf alle beslissingen! Hieronder zien jullie enkele taken die hierbij kunnen komen kijken:

 • Brainstormen over de invulling van het huwelijk
 • Persoonlijk contact gedurende de hele voorbereiding
 • Het leveren van ideeën en inspiratie 
 • Advies van een gediplomeerde weddingplanner
 • De organisatie en planning van het huwelijk
 • Het vinden van de leukste leveranciers en producten voor jullie huwelijk
 • Het zoeken naar schitterende trouwlocaties en accommodaties
 • Onderhandelen met leveranciers 
 • Budgetmanagement
 • Assistentie met papierwerk en contracten controleren
 • Draaiboek maken (dagplanning)
 • Uitvoering als ceremoniemeester 

EEN FRISSE WIND VAN KENNIS EN IDEEËN
Naomi is opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen. Hierdoor kijkt zij met een heel ander oog naar het organiseren van jullie mooiste dag. Naomi is enthousiast en energiek en brengt dit over op haar bruidsparen.  

MAAKT ONEINDIG VEEL KEUZES OVERZICHTELIJK
Naomi begrijpt heel goed dat jullie met de mogelijkheden van tegenwoordig soms door de bomen het bos niet meer zien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid goedbedoelde tips. Naomi stelt goede vragen en creëert hierdoor helderheid en overzicht.

EEN UITGEBREID NETWERK VAN GEDREVEN VAKMENSEN
Naomi beschikt over een uitgebreid netwerk van gedreven vakmensen die weten hoe ze van jullie dag een feest moeten maken. NAOOMEVENTS kent de mooiste locaties en beste leveranciers die inspirerende producten en diensten aanbieden. En de leveranciers die zij voordraagt, geven jullie meer garantie op een goed verloop van de samenwerking. Naomi kijkt samen met jullie naar wat bij jullie past: van catering tot entertainment en van trouwambtenaar tot fotograaf en visagist. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten!

  

ALS JULLIE OOK DROMEN VAN EEN INTIEME DAG VÓL VAN LIEFDE OP EEN PRACHTIGE OF BIJZONDERE LOCATIE MET VEEL MOOIE DETAILS DAN IS DE KANS GROOT DAT WE EEN MATCH ZIJN! 

 

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award