Naoomevents

Naoomevents is een initiatief van gediplomeerd weddingplanner Naomi Grootscholten. Sinds 2017 organiseert en coördineert Naoomevents exclusieve bruiloften in Nederland, Europa en ver daarbuiten.

Naoomevents is gespecialiseerd in de volledige organisatie van exclusieve bruiloften op maat en staat voor 'Echt Trouwen'. 

Echt Trouwen is samen een bruiloft inkleuren op basis van jullie eigen voorkeuren, wensen en karakters met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi van buiten is, maar ook waanzinnig van binnen.

Naomi probeert trouwen echter te maken, zodat we onszelf in elkaar gaan herkennen en niet gaan vergelijken.

Bruidsparen omschrijven Naoomevents als een bureau waar met veel enthousiasme en passie gewerkt wordt. Daarnaast geven de inmiddels gelukkig getrouwde stellen aan dat de inzet en ondersteuning van weddingplanner Naomi enorm is. Haar persoonlijke benadering, creativiteit en betrokkenheid wordt als heel prettig ervaren. 

Eigenaresse Naomi is winnares van de Zankyou International Wedding Award (ZIWA) 2018. Ook werd Naoomevents in 2018 verkozen tot beste starter tijdens Dé Rabobank Start Award. In 2019 werd Naoomevents genomineerd voor Master of Professionals Award.

Geef jij je bruiloft uit handen aan Naoomevents, dan ben je verzekerd van de dag van je dromen. Een dag om nooit meer te vergeten. Alle voorbereidingen worden uit handen genomen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie grote dag. Een dag zonder gedoe, want gedoe geeft stress en leidt af. 

Het organiseren van een droombruiloft kost veel tijd. Dit kan een belangrijke reden zijn om voor een weddingplanner te kiezen. Naoomevents biedt totaalpakketten aan waar diverse verrassingselementen en terugkerende stijlaspecten in verwerkt zijn. Op die manier organiseert zij samen met het bruidspaar een bijzondere dag waar nog lang over nagepraat wordt. 

Voor ieder bruidspaar ontwerpen wij een unieke belevenis op basis van jullie wensen en voeren dit door in alle elementen van jullie bruiloft. Jullie zijn als bruidspaar in the lead!

Wil je een bruiloft in het buitenland? Ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Een weddingplanner is bij trouwen in het buitenland echt een must. Zij kent de weg en weet tegenslagen snel om te zetten in iets positiefs. Er komt immers altijd meer kijken bij een bruiloft in het buitenland dan wanneer in eigen land. 

Naoomevents brengt de dag van je dromen tot leven!

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award