Dé Rabo Start Award 2018

Het weddingplanbureau NAOOMEVENTS wint Dé Rabo Start Award 2018! Rabobank Westland organiseert elk jaar het Rabobank Startersevent en vorig jaar is in samenwerking met Cees-Jan van den Dool van Dool Industries en Eric de Winter van De Winter Logistics deze Award in het leven geroepen om startende ondernemers te stimuleren.

Ik ben ontzettend dankbaar en trots op het feit dat deze ondernemers uit gemeente Westland mij hebben verkozen tot winnaar. Het rapport bevatte geen specifieke verbeterpunten en benoemde mijn duidelijke focus en toekomstbeeld. De avond werd leuk gepresenteerd door Rob Veenman én Iwan Göbel van Burton Car Company  deelde zijn inspirerende verhaal met ons. Hij is verkozen tot '100% de beste ondernemer van Nederland'. Hij heeft mij met zijn originele verhaal en creatieve denkwijze enorm geïnspireerd. In zijn ogen zijn passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes!

NAOOMEVENTS heeft naast de Award ook € 1.500 om te besteden aan ontwikkeling van de onderneming en een bedrijfsfilm-op-maat door Kester Visuals gewonnen. Daarnaast ontvang ik ook ondersteuning van Stichting Ondernemersklankbord.

Bedankt Kirsten van Harten, Eric de Winter en Cees-Jan van den Dool voor het vertrouwen deze mooie prijs!

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award