Overzicht

FESTIVAL WEDDING

WEDDING FESTIVAL

NAOOMEVENTS vindt het geweldig om van niets iets te maken. En daarom waren wij ook door het dollen heen toen dit bruidspaar contact met ons opnam. Het bruidspaar wilde hoe dan ook buiten trouwen, maar niet zomaar buiten trouwen... Het moest hun eigen TROUWFESTIVAL worden!

Er gebeurde tijdens deze dag van alles! Het was een ontzettend mooie en unieke trouwbeleving. Er was een illustrator aanwezig, een glitter-stand, een stoere smoker, een ijskar, een espressobar en nog veel meer!

Trouwen op een eigen locatie is lekker los en no nonsens! Het is ook uniek en origineel! Er komt ontzettend veel bij kijken en heel veel praktisch denken is een vereiste. Er is namelijk weinig tot niets geregeld op een eigen locatie. Inmiddels hebben wij al een hoop bruidsparen mogen helpen bij het organiseren van een huwelijk op een eigen locatie!

Toiletten, voldoende parkeerplaatsen, stromend water en genoeg stroomaansluitingen (en hulp van een expert) zijn een absolute must! Maar denk ook aan een waterdicht logistiek plan, een garderobe, eventuele geluidsoverlast en benodigde vergunningen. NAOOMEVENTS kan er inmiddels een boek over schrijven! ⠀

Locatie: Nationaal Park De Biesbosch
Foto's: Anouk Fotografeert 
NAOOMEVENTS: weddingplanner A tot Z

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award