WAT KOST EEN WEDDINGPLANNER

In een goed gesprek staan jullie wensen, ideeën en budget voorop. Naomi vult dat graag aan met eerlijk en realistisch advies, haar ervaring, kennis en creativiteit. 

Een weddingplanner kunnen jullie om meerdere redenen inschakelen. Het is niet zo dat een weddingplanner alleen ingeschakeld moet worden bij gebrek aan tijd, maar juist ook bij gebrek aan kennis en ervaring. Een weddingplanner is kostenbesparend door haar kennis en ervaring. NAOOMEVENTS weet wat goede prijzen zijn en hoe een contract van een leverancier opgesteld moet zijn. NAOOMEVENTS zorgt er bijvoorbeeld voor dat een bruidspaar niet te veel geld betaalt voor iets wat die waarde niet vertegenwoordigd.  

NAOOMEVENTS maakt voor elk bruidspaar een uniek arrangement. Het plannen van een huwelijk is namelijk maatwerk. Elk bruidspaar wil iets anders en daarom kunnen de prijzen van ons als weddingplanner erg uiteenlopend zijn. Een arrangement kan € 1.500 kosten, maar ook € 5.000 en alles wat daar tussen zit. Vandaar dat er hier geen arrangementen te vinden zijn met bijbehorende prijzen. Het invullen van het contactformulier is daarom ontzettend belangrijk als jullie willen weten wat ervoor nodig is om jullie droomdag te realiseren! Vanuit het contactformulier kunnen we dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om elkaar te leren kennen en erachter te komen wat jullie wensen en behoeften zijn.

VUL HIER HET CONTACTFORMULIER IN!

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award