Masterclass Design Your Own Wedding

HURRAY: je gaat trouwen! Eindelijk is het tijd voor die droombruiloft waarvan je altijd al hebt gedroomd. De Masterclass Design Your Own Wedding biedt handvatten voor het creëren van jullie droombruiloft!  

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor de bride-to-be met een hands-on-mentaliteit. Een organisatorisch talent die graag zelf haar droom wilt realiseren. Er worden vast door jullie familie en vrienden ontzettend veel (goedbedoelde) tips op jullie afgevuurd, maar waar moet je nou echt rekening mee houden? Na het volgen van deze Masterclass kun je vol zelfvertrouwen én met de juiste informatie en tools aan de slag met de planning en organisatie van jullie droombruiloft! Let's go, shall we?  

Tijdens de Masterclass Design Your Own Wedding komen verschillende experts uit de trouwbranche aan het woord tijdens een inspiratiesessie, denk aan: een professionele weddingplanner, fotograaf en entertainmentbureau. Deze experts hebben de afgelopen jaren hun bijdrage mogen leveren bij meer dan genoeg prachtige bruiloften. En met alle liefde delen zij hun opgedane ervaring met jullie en vertellen zij jullie precies wat er allemaal bij komt kijken en waar jullie op moeten letten. Ook delen zij hun ultieme gouden tips en worden jullie een ster in het controleren van overeenkomsten zodat jullie weten of alles in kannen en kruiken is!   

Het organiseren van een huwelijk is tegenwoordig een heel karwei. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waardoor we soms vergeten waar het eigenlijk allemaal om draait. Uiteindelijk draait het om écht trouwen. Het vieren van de liefde en van het leven. Het is geen optreden en dit doel mogen we nooit verliezen! De Masterclass Design Your Own Wedding biedt jullie handvatten om dat doel te bereiken. De experts stellen jullie tijdens de Masterclass op scherp én jullie gaan naar huis met ontzettend veel inspiratie en tips, vergeet dus zeker geen notitieboek mee te nemen!

Deze Masterclass is voor zowel bruiden die nog maar net (of niet) zijn begonnen met het plannen en organiseren van hun droombruiloft als bruiden die al halverwege de planning en organisatie zijn. Het is namelijk naast een informatieve middag met leerstof en inspiratie voor iedereen ook een middag bomvol gezelligheid en voorpret.    

HIER WIL IK BIJ ZIJN!

Het programma

Op zondag 13 januari 2019 ben je samen met je partner of juist je vriendin, moeder of zus van harte welkom bij Strandclub Zwoel in Hoek van Holland, the more the merrier! Jullie worden ontvangen met een verrassend welkomstdrankje en jullie ontvangen twee extra consumptiemunten waarmee jullie zelf een drankje aan de bar kunnen halen. Gedurende de middag wordt fingerfood gepresenteerd én jullie gaan niet naar huis met lege handen, want jullie ontvangen naast alle tips en inspiratie een goodiebag gevuld met leuke (en lekkere) items! De Masterclass eindigt om 16:00 uur. Daarna hebben jullie vrijblijvend tot 17:00 uur de tijd om 1-op-1 met de experts in gesprek te gaan!

De agenda - zondag 13 januari 2019

13:00 uur inloop met gezellige live-muziek & een verrassend welkomstdrankje
13:30 uur KICK-OFF interactieve inspiratiesessie door een professioneel weddingplanner 
14:00 uur interactieve inspiratiesessie door locatie
14:30 uur pauze met gezellige live-muziek
15:00 uur interactieve inspiratiesessie door een professioneel fotograaf
15:30 uur interactieve inspiratiesessie door entertainmentbureau
16:00 uur ga 1-op-1 in gesprek met de experts!
17:00 uur einde Masterclass Design Your Own Wedding
17:00 uur optioneel luxe bbq proeverij á € 25 p.p. 

De Locatie

Strandclub Zwoel
Zeekant 57, 3151 HW Hoek van Holland
13:00 uur – 17:00 uur

Tickets

De ticketverkoop is gestart: koop hier je ticket(s)

Early Bird Ticket € 20,00 (excl. servicekosten) 
Let op: tot 15 december

Regulier Ticket € 22,50 (excl. servicekosten)
Bridalsquad Ticket € 67,50 (excl. servicekosten)
4 tickets voor de prijs van 3!

Het is nu ook mogelijk om aansluitend te genieten van een luxe BBQ verzorgd door Strandclub Zwoel voor máár € 25 per persoon exclusief drank! 

Je staat op het punt om de grootste dag van jouw leven te plannen. Een goed begin is het halve werk. Als je ook kiest voor stressvrij en écht trouwen, dan is de Masterclass Design Your Own Wedding er een die je niet wilt missen! Een middag gevuld met vele inspiratiesessies gegeven voor professionals uit de trouwbranche, veel gezelligheid en lekkers klinkt als een middag die je niet wilt missen! Het is tijd om je droombruiloft te gaan creëren waarvan je altijd al hebt gedroomd! 

YES! IK WIL TICKETS!

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award