Overzicht

TROUWEN IN HET STATIGE SCHEEPVAARKWARTIER

TROUWEN IN DE WINTER

Op weg naar het Wereldmuseum in Rotterdam vielen de sneeuwvlokken naar beneden. Het weer voor deze winter wedding was perfect en zorgde ervoor dat de kleuren heel goed tot hun recht kwamen.

NAOOMEVENTS is gek op elegante huwelijken en dit moest dan ook van het beeld spatten! De uitstraling van deze winterse shoot moest onvergetelijk en net even anders zijn. Maar tegelijkertijd ook super elegant en romantisch. Dit doel ik bereikt door te werken met gewaagde kleuren en deze te combineren met zachte pastelkleuren. el behaald. 

De leveranciers van deze shoot wilden laten zien dat styling en bloemen een locatie helemaal eigen en uniek kunnen maken. En dat je dit overal in kunt laten terugkomen, zowel in de taart en in de stationery als in de look van de bruid. Echt alles kan op elkaar afgestemd worden. Goud is hier bijvoorbeeld een kleur die op veel plekken terugkomt, zowel in de kandelaren en de menukaarten als in het bestek en in de stoelvaasjes. Het is helaas een onderdeel waar nog vaak op wordt bezuinigd, terwijl het misschien wel een van de belangrijkste onderdelen is. Het is namelijk essentieel voor de uitstraling van jullie dag. Hiermee kun je jullie bruiloft de uitstraling geven waar je al zo lang van hebt gedroomd!

Het drukwerk in deze shoot van Ohpopup is absoluut iets wat opvalt en de aandacht trekt. Ohpopup maakt kleurrijke pop-upkaarten die persoonlijk en met de hand gemaakt zijn. Het drukwerk is in verschillende lagen opbouwt (3D) en dit maakt de stationery zo uniek en speciaal.  

De beste bruidsbloemist van Nederland Bloemenservice Nederland heeft er samen met stylist White Wedding Chairs voor gezorgd dat het prachtige en magische Balzaal van het Wereldmuseum in Rotterdam uniek en eigenwijs werd aangekleed.

En op de gedekte tafel wordt een prachtig diner stuk gepresenteerd als centerpiece. Het diner stuk is opgemaakt met het piepkleine zusje van de Germini, genaamd de Piccolini. Deze soort bloem komt in elk bloemstuk terug, zoals in het bruidsboeket, de prieelbloemen, de haarbloemen en de polscorsage.

Laat je door deze foto's inspireren!  

Locatie: Het Wereldmuseum
Foto's: Jessica Jongman

 

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award