Overzicht

TROUWEN OP DE WARMSTE 29 JUNI OOIT GEMETEN!

TROUWEN OP HET STRAND

NAOOMEVENTS is gek op trouwen op het strand. Trouwen op het strand is zowel ontzettend gezellig en relaxt als ongedwongen. Een heerlijke zeebries en een stoere bbq! Maar ook zomers fruit en (heel veel) lekkere cocktails!

Het was een prachtige zonnige dag op het strand (de warmste 29 juni ooit gemeten!) met de mooiste styling en bloemen en twee onwijs lieve mensen. Dan kan het niet anders dan een onvergetelijk mooie dag worden!

Het was een echte stranddag! Het verkeer en parkeren waren een chaos, maar dat was ook te verwachten op zaterdagmiddag met meer dan 30℃. Maar bij voorbaat hadden we al rekening gehouden met dit (mogelijke) tropische weer scenario. Er was ruim een uur voor het ontvangst van de gasten uitgetrokken en voor het bruidspaar hadden we in plaats van een bruidsauto richting het strand een mooie bruidscooter gereserveerd! Last-minute zijn wij ook nog naar de supermarkt gereden voor het shoppen van water voor bij de huwelijksvoltrekking. En gelukkig hadden we nog een back-up microfoon meegenomen... Het snoer van de eerste microfoon was gesmolten door het hete zand (oeps!)!

Al met al was het een prachtige en tropische dag van Nico en Denise!

Locatie: Beach House The Coast
Foto's: Emma van der Schelde 
NAOOMEVENTS: weddingplanner A tot Z

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award