Overzicht

TROUWEN IN DE ARDENNEN

Trouwen in De Ardennen

Laat NAOOMEVENTS jullie helpen met trouwen in De Ardennen

Dit is trouwen in De Ardennen met NAOOMEVENTS:

  • Een persoonlijke ceremonie op een heuveltop
  • Trouwen midden in een gebied vol bossen
  • Een prachtige bruidsreportage
  • Wakker worden met jullie dierbaren op een plek waar jullie de stilte nog 'horen'
  • Bourgondisch eten aan lange en mooi opgedekte tafels
  • Unieke momenten
  • En zorgeloos genieten doordat NAOOMEVENTS al het werk doet!

Trouwen in De Ardennen met NAOOMEVENTS is een trouwbeleving die jullie de rest van jullie leven zullen meedragen en nooit meer vergeten! Een heel weekend lang met jullie dierbaren het leven, geluk en de verbintenis met elkaar vieren op een idyllische trouwlocatie.

NAOOMEVENTS BIEDT TIJDELIJK EEN GRATIS ORIËNTATIEGESPREK AAN OVER TROUWEN IN DE ARDENNEN

Boek een oriëntatiegesprek

TROUWLOCATIES IN DE ARDENNEN
De Ardennen vormen een prachtig decor voor een onvergetelijk en intiem trouwweekend. Trouwen in De Belgische Ardennen voelt als trouwen midden in het authentieke Frankrijk. Het lijkt soms zo onbereikbaar, maar in werkelijkheid is trouwen in het buitenland dichterbij dan ooit.  

Er zijn op nog geen twee uur rijden van Utrecht al schitterende trouwlocaties (met slaapplaatsen!) te vinden. En de aanrijdroutes zijn al een beleving op zich, want deze leiden de gasten dwars door het bos over smalle en onverharde wegen. Maar de aanrijdroutes kunnen de gasten ook over een open vlakte met zicht op het kasteel in de verte leiden. En als weddingplanbureau willen wij jullie heel graag kennis laten maken met deze adembenemende plekken, want alhoewel trouwen op zo’n adembenemende plek prachtig is, moet er ook met veel zaken rekening gehouden worden. NAOOMEVENTS neemt jullie er dan ook met alle plezier mee naar toe!

HULP NODIG MET TROUWLOCATIES IN DE ARDENNEN

NAOOMEVENTS beschikt over een selectie van prachtige trouwlocaties met verschillende mogelijkheden. Benieuwd? Tijdens een trouwadviesgesprek denken wij graag met jullie mee! Maar mochten jullie al een locatie geboekt hebben, dan denken wij met alle plezier met jullie mee voor een perfecte planning, de beste (lokale) leveranciers en de do's & don'ts.

NAOOMEVENTS BIEDT TIJDELIJK EEN GRATIS ORIËNTATIEGESPREK AAN OVER TROUWEN IN DE ARDENNEN

Boek een gratis oriëntatiegesprek

Locaties in De Ardennen beschikken vaak over zoveel ruimte dat jullie als het ware een heel sporttoernooi kunnen organiseren. Tevens zijn er vaak genoeg slaapplaatsen voor al jullie gasten. Er zijn romantische landhuizen, grote kastelen, karakteristieke boerderijen en ga zo maar door. Trouwlocaties in De Ardennen hebben veel karakter. En de voorzieningen zijn uitstekend, denk aan: een Turks stoombad, een sauna, een jacuzzi, een rustruimte, een gezellige bar, een verwarmd (binnen)zwembad, een groot terras en een stoere barbecue. Maar het is ook mogelijk om over het terras een grote (stretch)tent te spannen, waardoor jullie ook met minder weer buiten kunnen genieten van de prachtige heuvels, de grote dennenbossen en de vredige weiden. Iedereen zal zich snel thuis voelen door de warme en huiselijke uitstraling.

NAOOMEVENTS kan jullie onder andere de locatie's van de foto's laten zien: 

  • Het sprookjesachtige Château de la Hulpe
  • Het karakteristieke La Ferme du Père Louis
  • En het landelijke Chalet de la Source

Chalet de la Source ligt naast La Ferme du Père Louis en kan ook goed gecombineerd worden met deze locatie. NAOOMEVENTS weet precies alle mogelijkheden (aantal slaapplaatsen en huurprijzen et cetera). NAOOMEVENTS beschikt over een grote selectie van magische plekken in De Ardennen. Neem contact met ons op en wij laten jullie de mooiste trouwloacties in De Ardennen zien!

Wij willen een locatiebezoek

NAOOMEVENTS HEEFT ERVARING MET TROUWEN IN DE ARDENNEN

WAAROM EEN WEDDINGPLANNER
In tegenstelling tot bij veel trouwlocaties in Nederland ben je in België meestal vrij om eigen leveranciers mee te nemen, denk aan de cateraar. En hoewel de adembenemende natuur en de complete vrijheid geweldig zijn, nemen deze ook verantwoordelijkheden met zich mee. Heldere communicatie is ontzettend belangrijk. En alles moet logistiek op elkaar ingesteld zijn. NAOOMEVENTS beschikt over een uitgebreid netwerk van gedreven vakmensen die weten hoe ze samen met jullie jullie droomdag moeten realiseren.

ER IS GEEN PERSONEEL AANWEZIG

Er is bijvoorbeeld ook vaak geen personeel aanwezig. Het is dus erg belangrijk dat jullie een aanspreekpunt hebben die het overzicht kan bewaren en de leveranciers kan ontvangen en aansturen. NAOOMEVENTS kent al een hoop locaties vanbinnen en vanbuiten en weet precies hoe jullie daar een droomdag kunnen beleven! NAOOMEVENTS neemt jullie er graag mee naar toe.

SAMEN REALISEREN WIJ JULLIE DROOMDAG IN DE ARDENNEN

Informatie over trouwen in De Ardennen? Vul hier ons contactformulier in en boek (tijdelijk) een gratis oriëntatiegesprek. 

Vul het contactformulier in

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award