Overzicht

TROUWEN IN EEN KASTEEL EN DANSEN OP HET STRAND

TROUWEN IN VOORSCHOTEN

NAOOMEVENTS was nog niet bekend met trouwen in Voorschoten. Maar wat zit daar een prachtige trouwlocatie verstopt. Het gaat om het klassieke Kasteel Duivenvoorde. Het is een sprookjesachtig en eeuwenoud kasteel omringd door een prachtige  groen landgoed!

In februari namen Melissa en Robin contact met ons op en bij het kennismakingsgesprek klikte het meteen! Melissa en Robin hebben een prachtige dochter en vormen een stralend gezin. Met wensen die net even anders dan anders zijn, zijn wij volop aan de slag gegaan met het adviseren van Melissa en Robin. De combinatie van trouwen in een kasteel en dansen op het strand was fantastisch!

En ook tijdens dit huwelijk waren de styling en bloemen weer op en top!

Tijdens het diner was een gezellige band aanwezig. Maar tijdens het feest was Een van 's werelds meest verrassende show- en theaterspektakels aanwezig. Niek Boes was aanwezig en hij is een geluidstoonkunstenaar.

NAOOMEVENTS had samen met het bruidspaar aan alles gedacht, van een logistiek plan (pendelvervoer tussen de trouwlocatie het hotel) tot mooie aankleding, een goede DJ, cocktails en live-muziek.

Locatie: Kasteel Duivenvoorde en Beachclub De Zeebries
Foto's: Ilka van Wieren
NAOOMEVENTS: ceremoniemeester premium

Bekend van o.a.

De beste van Nederland Girls of Honour Ziwa BWPN RTL4 SBS6 De Rabo Start Award